Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Pompa Vakum> Rincian Produk

1
4
5
6
Aplikasi Wide World Tujuan Umum Mini Pompa Vakum Udara Listrik Premium Premium Tinggi
Aplikasi Wide World Tujuan Umum Mini Pompa Vakum Udara Listrik Premium Premium Tinggi
Aplikasi Wide World Tujuan Umum Mini Pompa Vakum Udara Listrik Premium Premium Tinggi
Aplikasi Wide World Tujuan Umum Mini Pompa Vakum Udara Listrik Premium Premium Tinggi

Aplikasi Wide World Tujuan Umum Mini Pompa Vakum Udara Listrik Premium Premium Tinggi


PANALITEN
                                       

- Multiple tahap bisa disesuaikan karo panjaluk klien.

                                       

- bagean listrik bisa dilengkapi jinis tahan bledosan


  • Ringkesan
  • Product Description
  • Video
  • Inquiry
Details cepet
meksaDhuwur Dhuwur
strukturPump Pump
TeoriPompa Vakum
Daya (W)550
aplikasiDistilasi, Penguapan, Kristalisasi, Universitas, Tes, Liyane


Product Description
Atribut Produk
KeteranganSHB-ⅢSHB-ⅢASHB-ⅢS
Daya (W)180180180
Tegangan Kerja (V / HZ)220 / 50220 / 50220 / 50
Alur (L / Min)808080
Total Kepala (M)101010
Material awakIcr8Ni9Ti PPSIcr8Ni9Ti PPSIcr8Ni9Ti PPS
Gelar Vakum Maks (Mpa)0.0980.0980.098
Volume Pendarahan Kepala tunggal (L / Min)101010
Ora. Kepala Sirah (N)222
Volume Tank (L)151515
Ukuran (mm)385 × 280 × 420385 × 280 × 420385 × 280 × 420
Bobot (kg)151515
Product fitur

Mesin iki nggunakake sirah biaxial lan dilengkapi 2 meter sing bisa digunakake kanthi mandhiri utawa sejajar.

Host digawe saka stamping stainless steel sing digawe, katon apik lan apik. Awak digawe saka plastik teknik khusus.

Muffler cairan khusus dilengkapi kanggo nyuda gangguan gesekan sing disebabake dening gas lan cairan ing banyu, lan uga ndadekake drajad vakum luwih dhuwur lan luwih stabil, anti korosi, ora ana polusi, swara sithik, gampang dipindhah, lan katup nyetel vakum bisa dilengkapi miturut sarat klien lan penanganan gampang banget.

Pompa vakum multi-tujuan tipe banyu ngubengi banyu duwe fungsi sing padha karo pompa vakum multi-tujuan banyu SHB-Ⅲ kajaba plastik teknik lan stainless steel digunakake ing bagean-bagean utama sing ndadekake rega lan kualitase luwih apik.

ⅢPompa vakum serbaguna jinis banyu sing ngubengi banyu padha karo Ⅲ, pompa vakum serbaguna jinis circS, nanging stainless steel ditrapake ing bagean-bagean penting kayata pompa jet, tees, tutup katup, knalpot, lsp.

Tangki panyimpenan digawe saka plastik khusus anyar sing dikembangake kanthi fungsi anticorrosion lan anti-larut kanggo aseton, etil eter, kloroform lsp. Kimia organik.

Video
FAQ
01
Sampeyan perusahaan dagang utawa produsen?

Kita minangka produsen peralatan laboratorium profesional lan duwe pabrik dhewe.

02
Suwene kiriman sampeyan?

Umume sajrone 3 dina kerja sawise nampa pambayaran yen barang wis kasedhiya. Utawa wis dina kerja 5-10 yen barang wis entek.

03
Apa sampeyan nyedhiyakake conto? ls gratis?

Ya, kita bisa menehi conto. Ngelingi regane produk sing dhuwur, sampel ora gratis, nanging bakal menehi rega paling apik kalebu biaya pengiriman.

04
Apa syarat pembayaran sampeyan?

100% Pembayaran sadurunge dikirim utawa minangka negosiasi karo klien. Kanggo nglindhungi keamanan pembayaran klien, Pesenan Jaminan Dagang dianjurake banget.

Inquiry

Contact Us